Crece Pelo Rinse

Crece Pelo Rinse Fitoterapeutico Natural Conditioner (Natural Phitoterapeutic Rinse) is een phito therapeutische spoel conditioner dat bestaat uit het gebruik van natuurlijke planten en extracten
De formule bevat extracten en 100% natuurlijke actieve ingrediënten die nodig zijn voor een goede haar conditie en haargroei.
Deze behandeling voegt de voedingsstoffen toe aan het haar die nodig zijn voor de gezondheid, schoonheid, vitaliteit, zachtheid en flexibiliteit van het haar.
Crece Pelo Rinse kan het best worden gebruikt in combinatie met de Crece Pelo Shampoo. Het zal je haar een boost geven, wat zorgt voor meer body en veerkracht.
Crece Pelo Rinse wordt ook aanbevolen om te gebruiken voordat je een Deep Conditioner gebruikt.

Gebruiksaanwijzing:
Gebruik Crece Pelo Rinse na het wassen op schoon haar. Masseer het gedurende 5 minuten zachtjes in het haar voordat je het uitspoelt.
Uitwassen met ruim water. Het is aangeraden om tijdens het uitspoelen de handen in een licht masserende beweging over de hoofdhuid te bewegen.

Ingrediënten:
Gezuiverd water, cetylalcohol, stearylalcohol, Cethyl trimethyl / Amonium chloride, Cetearyl alcohol / Behentrimonium methosulfaat, propyleenglycol, minerale olie, parfum, panthenol, glycerine, Polyquaternium-11, Diazolinidyl ureum, EDTA, Citroenzuur.

Extracten en natuurlijke toevoegingen:
Laurel, Brandnetel, Arnica (Valkruid), Bardana (Kliswortel extract), Waterkers, Calendula (Goudsbloem), Ginseng, Ivy, Manzanilla (Kamille), Citroen, Pine (Den), Rozemarijn, Capucine (Oost-Indische kers), Salvia (Salie), Tioxolone oplossing, Cotton Milk (Katoen extract), Fibro Actif HSC (wateroplosbaar extract van kiemen van soja en tarwe)

Crece Pelo Shampoo
Crece Pelo Haarbehandeling
Crece Pelo Leave-in
Crece Pelo Gotero
Crece Pelo Ampolla