Crece Pelo Haarbehandeling

Crece Pelo Haarbehandeling is een Phitoterapeutic deep conditioner die bestaat uit het gebruik van natuurlijke planten bestanddelen ter bevordering van de haargroei.
De innovatieve formule is vrij van kleurstoffen en is speciaal gemaakt voor degenen die de kans op dunner wordend haar willen verminderen door de toename van het volume en de dikte van het haar. De formule bevat extracten en 100% natuurlijke actieve ingrediënten die nodig zijn voor een goede haar conditie. Deze voedingsstoffen zorgen voor de gezondheid, schoonheid, vitaliteit, zachtheid en soepelheid van het haar.
Deze behandeling voegt de voedingsstoffen toe aan het haar die nodig zijn voor de gezondheid, schoonheid, vitaliteit, zachtheid en flexibiliteit van het haar, alsmede het bevorderen van de haargroei.

Gebruiksaanwijzing:
Na het wassen op schoon haar aanbrengen en gedurende 15 minuten masseren. Daarna goed uitspoelen met ruim water.

Ingrediënten:
Gezuiverd water, cetylalcohol, stearylalcohol, Cetromonium chloride, Behentrimonium methosulfaat, Isopropyl myristrate, propyleenglycol, PEG-12 Dimethicone, Gehydrolyseerde zijde, Parfum, panthenol, glycerine, Polyquaternium-11, Quaternium-80, DMDM Hidantoin, EDTA, Citroenzuur.

Extracten en Actieve natuurlijke toevoegingen:
Laurel, Brandnetel, Arnica (Valkruid), Bardana (Kliswortel extract), Waterkers, Calendula (Goudsbloem), Ginseng, Ivy, Manzanilla (Kamille), Citroen, Pine (Den), Rozemarijn, Capucine (Oost-Indische kers), Salvia (Salie), Tioxolone oplossing, Cotton Milk (Katoen extract), Fibro Actif HSC (wateroplosbaar extract van kiemen van soja en tarwe)

Crece Pelo Shampoo
Crece Pelo Rinse
Crece Pelo Leave-in
Crece Pelo Gotero
Crece Pelo Ampolla

Crece Pelo Tratamiento 8.5oz